Aragaz Pascal Nouma / Kadir Çöpdemir
  • Tarifi Zor Soner Sarıkabadayı Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Aragaz Pascal Nouma / Kadir Çöpdemir Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Bırak Sancak Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Gel Bana Mustafa Sandal Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Aragaz Pascal Nouma / Kadir Çöpdemir Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Büyük Soru Suat Ateşdağlı Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Aragaz Pascal Nouma / Kadir Çöpdemir Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Sükut-u Hayal Oğuzhan Koç Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Reva Ferhat Göçer Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Aragaz Pascal Nouma / Kadir Çöpdemir Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Keşke Aramasaydın Altay Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Aragaz Pascal Nouma / Kadir Çöpdemir Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Bolum3 Aragaz 3 Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Gidiniz Ebru Gündeş Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Kıyamadım İkimize Murat Dalkılıç Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Aragaz Pascal Nouma / Kadir Çöpdemir Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Deliler Berkay Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Aragaz Pascal Nouma / Kadir Çöpdemir Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • İçimdeki Sen Bilal Sonses Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
  • Canımın Yarısı Işın Karaca Daha fazlası için: KARNAVAL.COM
ARAGAZ PASCAL NOUMA / KADİR ÇÖPDEMİR

CANLI RADYO DİNLE

ARAGAZ PASCAL NOUMA / KADİR ÇÖPDEMİR

YUSUF GÜNEY SAHNEDEN İNDİ MEKAN AÇTI!

İSTANBUL’DA TAVUKÇU AÇAN GENÇ ŞARKICI, 'TIR ŞOFÖRLÜĞÜNDEN, VİNÇ OPERATÖRLÜĞÜNE KADAR BİRÇOK İŞİ YAPTIM. MEKAN AÇMAK İÇİMDE BİR UHDE KALMIŞTI' DEDİ.

Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de tavukçu açtı. 14 yaşından beri yemek sektörünün içinde olduğunu söyleyen Yusuf Güney, "Çeşitli iş ve meslekler yaptım. Vinç operatörlüğünden tutun da TIR şoförlüğüne kadar. Ama mutfak her zaman benim için farklı oldu.

'İÇİMDE UHDE KALMIŞTI'

Mekan açmak içimde bir ukde kalmıştı. Halkımıza farklı tatlar sunabileceğim bir yer arıyordum" dedi. 

Çengelköy'ün cıvıl cıvıl bir yer olduğunu da belirten Yusuf Güney, yatırım için yaptığı titiz çalışmayı da şöyle anlattı:

"6-7 aydır en iyisini nasıl yaparım diye uğraştım. Fabrikada üç ay boyunca laboratuarda un Ar-Ge'sini yaptım. Tavuğun içerisinde onlarca baharat, değişik aromalarla o kadar çok uğraştım ki. Ciddi bir emek harcadım..."

(takvim)

MÜZİK DÜNYASINDA

EN SON

saniye sonra kapanacak.